Virtual Assistant Dienstverlening

Dat 100% virtueel werken goed werkt bewijst het feit dat wij ook veel buitenlandse ondernemers ondersteunen. Als het virtueel kan, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Virtual Assistant Service

Het Virtual Efficiency team werkt voor expats & top ondernemers die overspoeld worden door hun werkzaamheden en daarbij ondersteuning nodig hebben. Onze dienstverlening is 100% virtueel en de werkzaamheden die wij verrichten zijn zeer divers. Met het steeds evoluerende Internet, is bijna alles mogelijk. De focus van onze Virtual Assistant Service is ontzorgen & ondersteunen. Ook werken wij graag samen met zelfstandige ondernemers die grotere opdrachten willen binnenhalen en daarbij baat hebben bij een back office. Neem vrijblijvend contact op met Daniëlle Molenaar op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij ontzorgen & ondersteunen

Ben jij een drukbezette ondernemer? Heb je ondersteuning nodig? Weet je dat je veel taken kunt delegeren aan een Virtual Assistant? Onze missie: ondernemers ontzorgen, ondersteunen en waanzinnig werk afleveren. Heb je zelf een paar extra handen nodig? Stuur een mail naar hello@virtual-efficiency.nl.

Websitebeheer, Website ontwikkeling (Standaard, eCourse site, Member site, Webwinkel, Multilingual met WPML, enz), Teksten schrijven (SEO, Blogs, Social Media), Vertaling Engels/Spaans/Italiaans, Algemene Ondersteuning, Customer Care. En nog veel meer!

“Als je honderd keer zegt dat je het druk hebt, wordt het natuurlijk ook niet rustig. Een eigen bedrijf, grenzeloze ambities, wilde ideeën en een groeiende berg things to do. Altijd in de allerhoogste versnelling werken maar niet verder komen. Tegelijkertijd geloven in focus en specialisme. Alles bij elkaar opgeteld was het de allerhoogste tijd voor hulp. Terwijl de telefoon rinkelde, deadlines naderden en de to do-list langer en langer werd slaakte ik een noodkreet die werd gehoord door mijn reddende engelen. Ofwel door de virtual assistants van Virtual Efficiency. Sinds januari 2016 werk ik met Virtual Efficiency. En omdat de dingen die ik moest uitbesteden cruciaal zijn voor mijn tekstbureau en continuïteit een must is, kan ik inmiddels al niet meer zonder de versterking van de geweldige virtuele assistenten. Zij ontlasten mij. Kijken verder dan hun neus lang is. Denken met me mee. Opeens gebeuren er dingen waar ik geen weet van heb. En die dingen gaan verdomd goed ook. Nu ik kan rekenen op Daniëlle Molenaar en haar team kan ik mij focussen op mijn core business én kom ik verder.” Nicol Tadema · Adviseert. Traint. Schrijft (o.a. een boek). Onderneemt.

“Daniëlle heb ik leren kennen door mijn functie als Executive Vice President PR & Marketing binnen JCI the Netherlands. Zij verricht daar het dagelijks secretariaat. Al snel werden mij de talenten van Daniëlle duidelijk. Zij is gestructureerd, een echte “aanpakker” en levert door haar commercieel gevoel een absolute meerwaarde voor ons bedrijf, Tuincentrum Koeman. De betrokkenheid die zij toont, zowel zakelijk als privé, maken het voor mij bijzonder prettig om met haar samen te werken!” Sieger Koeman · CEO Koeman Flowerbulbs

Mogelijkheden

Virtual Efficiency streeft naar doelgericht werken, waarbij dienstbaarheid, kwaliteit en het iets kunnen betekenen voor een ander centraal staat, tezamen met een flinke dosis fun en betrokkenheid met onze opdrachtgevers. VA werkzaamheden die je aan ons kunt uitbesteden zijn o.a.:

Virtual Assistant

Delegeer taken aan een virtual assistant, zodat jij geconcentreerd kunt werken aan zaken die je ècht leuk vind om te doen.

Business Management

Werkzaamheden uitbesteden aan een online business manager geeft rust en je creëert tijd om je bedrijf tot een hoger niveau te tillen.

Websitebeheer

Blogs plaatsen, teksten aanpassen en andere websitebeheer taken kun je met een gerust hart uitbesteden aan een virtual assistant.

Website Ontwikkeling

Heb je een nieuwe website nodig? Multi-lingual met WPML? Webshop? eCourses? Met WordPress is alles is mogelijk.

Copy writing

Websiteteksten, blogs, productteksten en seo teksten. Wij schrijven Nederlandse, Engelse, Italiaanse en Spaanse teksten.

Back-Office

Heb je een back-office nodig of algemene secretariële ondersteuning. Met onze jarenlange ervaring voor stichtingen en verenigingen, zijn wij je graag van dienst.

Social Media

Online zichtbaar zijn is erg belangrijk voor een ondernemer. Jouw social media activiteiten kun je met een gerust hart toevertrouwen aan een virtual assistant.

MailChimp

Wil je jouw mailinglijst vergroten? Laat ons je MailChimp account en nieuwsbrief template instellen. Daar koppelen we meteen je gratis weggever aan vast.

Online Courses

Online courses zijn de manier om kennis over te dragen en een (extra) inkomen mee te genereren. Weet je niet hoe je dit moet opzetten? Wij doen het graag voor je.

Virtual Assistant Bureau

Natuurlijk zijn er veel meer werkzaamheden die je aan ons kunt uitbesteden. Als ondernemers zijn wij precies op de hoogte van wat er allemaal komt kijken om een succesvolle onderneming te runnen. Met onze jarenlange ervaring zijn er vele taken die je aan ons kunt uitbesteden, in het vertrouwen dat deze professioneel opgepakt en afgehandeld worden. Dit geeft rust. Je maakt uren vrij zodat je geconcentreerd kunt werken, aandacht kan besteden aan de ontwikkeling van jouw bedrijf en het binnenhalen van opdrachten. Neem contact op met Daniëlle Molenaar voor meer informatie over onze Virtual Assistant Service. Stuur een e-mail via danielle@virtual-efficiency.nl. Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

De filosofie van ons bedrijf is om zo efficiënt mogelijk te werken. Je betaalt alleen voor de tijd dat wij aan jouw opdracht of project besteden en niet voor onze koffiepauzes.