Algemene Voorwaarden & Overeenkomst voor Virtual Assistants

Download Algemene Voorwaarden & Overeenkomst voor Virtual Assistant, freelance secretaresse of online ondernemer, opgesteld conform de nieuwe DBA wetgeving.

Overeenkomst van Opdracht Speciaal voor Virtual Assistants

De Overeenkomst van Opdracht & Algemene Voorwaarden voor virtual assistants, freelance secretaresses en online ondernemers zijn op mijn verzoek opgesteld door een juridisch specialist en zijn geheel conform de wet DBA en (zeer belangrijk) ook goedgekeurd door de belastingdienst. In beide documenten staat precies aangegeven waar je jouw gegevens kunt invullen.

Wil je ook een Overeenkomst van Opdracht en Algemene Voorwaarden voor virtual assistant, freelance secretaresse of online ondernemer hebben, die ook nog eens conform de nieuwe DBA wetgeving zijn opgesteld? En die door toevoeging van jouw bedrijfsgegevens meteen gebruiksklaar zijn? Koop nu. Dit product kost € 49,99 ex BTW.

De download bevat: AV voor virtual assistant, freelance secretaresse & online ondernemer en een overeenkomst van opdracht die je meteen kunt gebruiken! De AV is ook geschikt voor de verkoop van digitale producten.

Koop Nu en Download

Algemene Voorwaarden & Overeenkomst van Opdracht voor virtual assistants, freelance secretaresses en online ondernemers (+ verkoop digitale producten). Dan zijn je juridische zaken in ieder geval goed geregeld. Goedgekeurd door de belastingdienst.

 

download-overeenkomst-opdracht-virtual-assistant-danielle-molenaar
Prijs €49,99 ex btw.
Koop Nu