Daniëlle Molenaar, Virtual Personal Assistant

“Ik geniet enorm van mijn vak, mijn onderneming en de vrijheid die het mij biedt. En ook van mijn klanten. Hen ontzorgen & waanzinnig werk afleveren is mijn missie”

Daniëlle Molenaar: Virtual Efficiency

Daniëlle Molenaar is een virtual personal assistant. Al sinds 1999. En vanaf 2010 via haar eigen onderneming, Virtual Efficiency. Daniëlle & haar team van 7 professionals, ondersteunen enthousiaste ondernemers en CEO’s. Onze klanten weten dat het delegeren van taken hen rust brengt. Zo kunnen zij zich met aandacht (en een gerust hart) richten op geld verdienen en de groei van hun bedrijf, zonder afgeleid te worden door saai werk dat nu eenmaal hoort bij het runnen van een bedrijf. Of online werkzaamheden afhandelen waar ze geen tijd en/of kennis van hebben.

Missie: ontzorgen en ondersteunen

Ben jij een drukbezette ondernemer? Heb je ondersteuning nodig? Wist je dat je veel taken kunt delegeren aan een Virtual Assistant? Onze missie: ondernemers ontzorgen, ondersteunen en waanzinnig werk afleveren. Heb je zelf een paar extra handen nodig? Stuur een mail naar hello@virtual-efficiency.nl

Hartelijke groet,
Daniëlle Molenaar

Mogelijkheden

Virtual Efficiency streeft naar doelgericht werken, waarbij dienstbaarheid, kwaliteit en het iets kunnen betekenen voor een ander centraal staat, tezamen met een flinke dosis fun en betrokkenheid met onze opdrachtgevers. VA werkzaamheden die je aan ons kunt uitbesteden zijn o.a.:

Virtual Assistant

Delegeer taken aan een virtual assistant, zodat jij geconcentreerd kunt werken aan zaken die je ècht leuk vind om te doen.

Business Management

Werkzaamheden uitbesteden aan een online business manager geeft rust en je creëert tijd om je bedrijf tot een hoger niveau te tillen.

Websitebeheer

Blogs plaatsen, teksten aanpassen en andere websitebeheer taken kun je met een gerust hart uitbesteden aan een virtual assistant.

Website Ontwikkeling

Heb je een nieuwe website nodig? Of alleen een landingspagina of salespagina. Met WordPress is alles is mogelijk.

Copy writing

Websiteteksten, blog, productteksten en seo teksten. Wij schrijven Nederlandse, Engelse, Italiaanse en Spaanse teksten (door native speakers).

Back-Office

Heb je een back-office nodig of algemene secretariële ondersteuning. Met onze jarenlange ervaring voor stichtingen en verenigingen, zijn wij je graag van dienst.

Social Media

Online zichtbaar zijn is erg belangrijk voor een ondernemer. Jouw social media activiteiten kun je met een gerust hart toevertrouwen aan een virtual assistant.

MailChimp

Wil je jouw mailinglijst vergroten? Laat ons je MailChimp account en nieuwsbrief template instellen. Daar koppelen we meteen je gratis weggever aan vast.

Online Courses

Online courses zijn de manier om kennis over te dragen en een (extra) inkomen mee te genereren. Weet je niet hoe je dit moet opzetten? Wij doen het graag voor je.

Virtual Assistant Service: Ontzorgen & Ondersteunen

danielle-molenaar-virtual-assistantDat secretariële, administratieve en internetgerelateerde ondersteuning bieden op afstand goed mogelijk is, bewijst het feit dat wij, naast vele Nederlandse ondernemers, ook buitenlandse bedrijven en ondernemers ondersteunen, in Australië, Amerika, België, Finland en IJsland zelfs. Als het virtueel (op afstand) kan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Mijn team en ik werken voor expats & ondernemers die overspoeld worden door hun werkzaamheden en daarbij ondersteuning nodig hebben.

Onze dienstverlening is 100% virtueel en de werkzaamheden die wij verrichten zijn zeer divers. Met het steeds evoluerende Internet, is bijna alles mogelijk. De focus van onze Virtual Assistant Service is ontzorgen & ondersteunen. Ook werken wij graag samen met andere zelfstandige ondernemers die grotere opdrachten willen binnenhalen en een virtual team nodig hebben.

Neem vrijblijvend contact op met Daniëlle Molenaar op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie is Daniëlle Molenaar? Een korte biografie

Danielle Molenaar, Virtual Assistant

Danielle Molenaar, Virtual Assistant

Ik ben een dochter van avontuurlijke en ondernemende ouders. Begin jaren zeventig besloten zij te emigreren naar Zuid Australië waar zij zich vestigden in Gawler. Mijn tweelingbroer en ik waren toen nog heel klein. Gawler was het eerste dorp van velen, want wij zijn veel verhuisd. Maar wij hebben altijd op de meest prachtige plekken gewoond. Australiërs zijn gemoedelijk van nature en hebben nog steeds een zekere onschuld in hun omgang met elkaar dat ik enorm waardeer.

“Daniëlle is een creatieve en enthousiaste vrouw. Zeer dienstverlenend en gaat tot het uiterste om de opdrachtgever of klant te ontzorgen” – Yvonne Truijens · eigenaar en sr. loopbaanprofessional Sam&

Ik ben een echte taal- en kunstliefhebber. Engels is en blijft mijn ‘moedertaal’. Mijn echtgenoot is een polyglot en spreekt vier talen vloeiend en onze kinderen worden drietalig opgevoed (Nederlands, Engels & Spaans). Het worden echte ‘Global Citizens’. Ik hou van schoonheid en orde. Dat alle puntjes op de ‘i’ staan. En ik hou van etiquette, oude omgangsvormen. Vooral de jaren ’40 & ’50 spreken mij enorm aan. Dat, gekoppeld aan alle ‘Mod Cons’ waar wij vandaag de dag van mogen genieten, is voor mij een winnende combinatie.

“Daniëlle is een zeer betrouwbare en veelzijdige partner om zaken mee te doen. Zij is zakelijk zoals zij als mens in het leven staat: warm, hulp biedend zonder je te verlammen en ontzettend accuraat en snel. Intrinsiek een heel fijn mens en daardoor een ontzettend cadeau om mee te werken” – Kirsten Heukels · mediator 1for2 Social Innovation

Mijn passie? WordPress & PhotoShop

danielle-molenaar-virtual-assistant Mijn creativiteit kan ik helemaal kwijt in één passie. Ik ben namelijk een enorme internet geek. Eind jaren ’90 begon ik mezelf te verdiepen in webdesign, coding (HTML, CSS, JavaScript en later jQuery). PhotoShop & WordPress. Vaardigheden die ik dagelijks met veel plezier in praktijk mag brengen. Een website bouwen kun je vergelijken met het maken van een puzzel, waarbij je alle stukjes (code) in elkaar zet om iets moois te creëren. Ik hou vooral van grafisch werk. Beeldbewerking met Photoshop. Website stijl- layout en kleurgebruik bepalen. Ik heb zelfs geleerd hoe je Flash animaties maakt (erg jaren ’90 en nu totaal obsolete). Omdat het erg veel van je vraagt om dit in je eentje voor klanten te doen, ben ik in 2013 overgestapt op het bouwen van websites met WordPress.

Virtual Assistant: 9 jaar Virtual Efficiency

Ik geniet enorm van mijn vak, mijn onderneming en de vrijheid die het mij biedt. En ook van mijn klanten. Mijn klanten ontzorgen en waanzinnig werk afleveren is mijn missie. In 2019 vier ik het 9-jarige bestaan van Virtual Assistant Bureau, Virtual Efficiency en er is in de afgelopen jaren geen dag geweest dat ik geen zin had om aan de slag te gaan. Dankzij mijn klanten, mijn werk, collega’s (bij Virtual Efficiency zijn nu zeven gedreven professionals aangesloten) en de ondersteuning van mijn gezin. Ik ben dus met recht een gezegend mens. Heb je zelf een paar extra handen nodig? Stuur een mail naar hello@virtual-efficiency.nl. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Hartelijke groet,
Daniëlle Molenaar
Virtual Efficiency

Heb je een virtual assistant nodig?

Wij zijn je graag van dienst! Neem contact op met Daniëlle Molenaar om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail naar info@virtual-efficiency.nl.